''streetdance~ Hsm Tutkunu
| Konu: Beyonce Knowles - Single Ladies (Bekar Bayanlar) Salı Haz. 16, 2009 10:52 am | |
| All the single ladies (7x) Bütün bekar bayanlar
Now put your hands up Şimdi ellerinizi kaldırın Up in the club, we just broke up Klüpte,biz yeni ayrıldık I'm doing my own little thing Kendi küçük işlerimi yapıyorum Decided to dip but now you wanna trip Dalmaya karar verdim ama şimdi gezmek istiyorum Cuz another brother noticed me Çünkü diğer kardeş beni farketti I'm up on him, he up on me Ben onun üstündeyim o da benim dont pay him any attention Ona hiç dikkat etme cried my tears, for three good years Gözyaşlarım ağladı bu iyi üç yıl boyunca Ya can't be mad at me bana kızamasın
[Chorus] Nakarat Cuz if you liked it then you should have put a ring on it Çünkü onu sevdiysen o zaman bir yüzük takmalıydın If you liked it then you shoulda put a ring on it Çünkü onu sevdiysen o zaman bir yüzük takmalıydın Don't be mad once you see that he want it Bana kızma bir defada ne istediğini görürsün If you liked it then you shoulda put a ring on it Çünkü sevdiysen o zaman bir yüzük takmalıydın
I got gloss on my lips, a man on my hips Dudağımda bir parlatıcı var,kalçamdada bir adam Got me tighter than my Dereon jeans Beni Dereon kotumdan daha fazla sıkılaştırdın acting up, drink in my cup Yaramzlık yaparak fincanımdan içiyorum I could care less what you think Düşündüğünü umursayabilirdim I need no permission, did I mention İzne ihtiyacım yok ,bahsetti mi? Dont pay him any attention Ona hiç dikkat etme Cuz you had your turn Çünkü dönüşünü yaptın But now you gonna learn Ama şimdi öğreneceksin What it really feels like to miss me Beni özlemenin gerçekten neler hissettirdiğini
Don't treat me to the things of this world Bu Dünyadaki şeylerden bana ısmarlama I'm not that kind of girl Ben bu tarz bir kız değilim Your love is what I prefer, what I deserve Aşkın tercih ettiğim ve hak ettiğim şeydir He's a man that makes me then takes me O beni yapan ve beni götüren adamdır And delivers me to a destiny, to infinity and beyond Ve beni bir kadere teslim eder,sonsuzluğa ve ötesine Pull me into your arms Beni kollarına çek Say I'm the one you own Bana sahip olduğun tekşey olduğumu söyle If you don't, you'll be alone İstesende istemesende yalnız kalacaksın And like a ghost I'll be gone ve bir hayalet gibi gözden kaybolacaksın
[Chorus] Nakarat Cuz if you liked it then you should have put a ring on it Çünkü onu sevdiysen o zaman bir yüzük takmalıydın If you liked it then you shoulda put a ring on it Çünkü onu sevdiysen o zaman bir yüzük takmalıydın Don't be mad once you see that he want it Bana kızma bir defada ne istediğini görürsün If you liked it then you shoulda put a ring on it Çünkü sevdiysen o zaman bir yüzük takmalıydın
All the single ladies (7x) Bütün bekar bayanlar | |
|
BasakGul HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Beyonce Knowles - Single Ladies (Bekar Bayanlar) Salı Haz. 16, 2009 11:28 am | |
| Sağol canım süper bu şarkısı | |
|
Ashh Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Beyonce Knowles - Single Ladies (Bekar Bayanlar) Salı Haz. 16, 2009 11:29 am | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beyonce Knowles - Single Ladies (Bekar Bayanlar) Cuma Ağus. 07, 2009 5:00 pm | |
| Çok eğlenceli bir şarkı Sağol canım |
|