Seçil Akın Hsm Bağımlısı
| Konu: Linkin Park - In The End (En Sonunda) Cuma Haz. 12, 2009 7:54 am | |
| Bir şeyle başlıyor Ne kadar uğraşırsan uğraş hiçbir önemi yok, neden bilmiyorum Aklında şunu tut Bu şiiri uygun zamanda açıklamak için yazdım Tek bildiğim zaman değerli bir şeydir Sarkaç sallanırken onun uçup gitmesini seyret Günün sonuna kadar zamanın geriye doğru sayımını izle Saat hayatı uzaklaştırarak işliyor Bu çok gerçekdışı Dışarıdan aşağıya bakmadım Zamanı pencerenin önünden geçip giderken seyret Tutunamaya çalışırken Ama zamanı sadece senin gitmeni izlemek için harcadığımı bile bilmiyordum Herşeyi içimde tuttum ve uğraşmama rağmen Herşey dağılıverdi Böylesine fazla uğraşırsam bütün bunların bana ifade ettiği eninde sonunda sadece bir hatıradan ibaret olacak
Ve o kadar ileri gittim Ama en sonunda hiçbir önemi bile kalmadı Hepsini kaybetmek için düşmeliydim Ama en sounda hiçbir önemi kalmadı
Ne kadar uğraştığının hiçbir önemi kalmıyor,neden bilmiyorum Şunu bil ki bu şiiri kendime ne kadar çok uğraştığımı hatırlatmak için yazdım Benle dalga geçip durmana rağmen, senin bir parçanmışım gibi hareket ediyordum Kavga ettiğimiz zamanları hatırlıyorum da nasıl bu kadar ileri gitti şaşırıyorum Hiçbirşey eskisi gibi değil artık Beni artık tanıyamazsın bile Beni yeniden tanıyacaksın sonra Ama hepsi bana geri dönüyor En sonunda Herşeyi içimde tuttum ve uğraşmama rağmen Herşey dağılıverdi Böylesine fazla uğraşırsam bütün bunların bana ifade ettiği eninde sonunda sadece bir hatıradan ibaret olacak
Ve o kadar ileri gittim Ama en sonunda hiçbir önemi bile kalmadı Hepsini kaybetmek için düşmeliydim Ama en sounda hiçbir önemi kalmadı
Sana güvenmiştim Gidebileceğim yere kadar zorlamıştım Ve bütün bunlar için bilmen gereken tek şey var Sana güvenmiştim Gidebileceğim yere kadar zorlamıştım Ve bütün bunlar için bilmen gereken tek şey var
O kadar çok uğraştım Ve o kadar ileri gittim Ama en sonunda hiçbir önemi bile kalmadı Hepsini kaybetmek için düşmeliydim Ama en sounda hiçbir önemi kalmadı | |
|
Julia. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Linkin Park - In The End (En Sonunda) Cuma Haz. 12, 2009 7:57 am | |
| Bayılıyorum bu şarkıyaaa !! (: Linkin Park 4verrr (: sağol canım =) | |
|
Kardi*Ka Admin
| Konu: Geri: Linkin Park - In The End (En Sonunda) C.tesi Haz. 13, 2009 4:35 am | |
| - MyStery*~ demiş ki:
- Bayılıyorum bu şarkıyaaa !! (:
Linkin Park 4verrr (: sağol canım =) Sonuna kadar Gizoo'm =) | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Linkin Park - In The End (En Sonunda) Cuma Ağus. 07, 2009 5:24 pm | |
| Sağol canım |
|
# Calypso. Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Linkin Park - In The End (En Sonunda) Perş. Tem. 01, 2010 1:25 pm | |
| | |
|
Ekin Öz Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Linkin Park - In The End (En Sonunda) Perş. Tem. 01, 2010 1:32 pm | |
| | |
|