breakdown. Hsm Bağımlısı
| Konu: Britney Spears-Everytime(Her zaman) Paz Mayıs 03, 2009 12:46 pm | |
| Everytime - Britney Spears
come notice me ~gel beni fark et and take my hand ~ve elimi tut so, why are we strangers ~öyleyse, neden biz yabancıyız when our love is strong. ~sevgimiz güçlüyken. why carry on without me? ~niye bensiz devam ediyorsun?
and everytime i try to fly ~ve ne zaman uçmayı denesem i fall without my wings , ~kanatlarım olmadan düşüyorum i feel so small . ~çok küçük hissediyorum i guess i need you baby ~sanırım sana ihtiyacım var bebeğim. and everytime i see you in my dreams, ~ve her zaman seni rüyalarımda görüyorum i see your face, its haunting me. ~yüzünü görüyorüm, beni ziyaret ediyor . i guess i need you baby. ~sanırım sana ihtiyacım var bebeğim .
i make believe that you are here ~burada olduğuna kendimi inandırıyorum its the only way i see clear ~seni net görebilmenin tek yolu bu what have i done ~ne yaptım ben? you seem to move on easy ~çok kolay ilerliyor gibisin
and everytime i try to fly ~ve ne zaman uçmayı denesem i fall without my wings ~kanatlarım olmadan düşüyorum i feel so small ~çok küçük hissediyorum i guess i need you baby ~sanırım sana ihtiyacım var bebeğim and everytime i see you in my dreams ~ve her zaman seni rüyalarımda görüyorum i see your face, its haunting me ~yüzünü görüyorüm, beni ziyaret ediyor i guess i need you baby ~sanırım sana ihtiyacım var bebeğim
i may have made it rain ~yağmur yağdırabilirim please forgive me ~lütfen beni affet my weakness caused you pain ~zayıflığım acı çekmene neden oldu and this song is my sorry ~ve bu şarkı benim özrüm
oh…
at night i pray ~gece dua ediyorum that soon your face will fade away ~yakında yüzün gözden kaybolacak diye
and everytime i try to fly ~ve ne zaman uçmayı denesem i fall without my wings ~kanatlarım olmadan düşerim i feel so small ~çok küçük hissediyorum i guess i need you baby ~sanırım sana ihtiyacim var bebeğim and everytime i see you in my dreams ~ve her zaman seni rüyalarımda görüyorum i see your face, its haunting me ~yüzünü görüyorüm, beni ziyaret ediyor i guess i need you baby ~sanırım sana ihtiyacım var bebeğim
after all... [x2] ~herşeyden sonra... | |
|
*Pink AngeL* Yeni Üye
| |
breakdown. Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Britney Spears-Everytime(Her zaman) Paz Mayıs 10, 2009 7:28 am | |
| Ben bayılıyorum Britney Spears'ın en sevdiğim şarkısı bu!!! | |
|
# Calypso. Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Britney Spears-Everytime(Her zaman) Ptsi Haz. 01, 2009 6:23 pm | |
| | |
|
Seçil Akın Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Britney Spears-Everytime(Her zaman) Çarş. Haz. 10, 2009 6:27 pm | |
| | |
|
'iRem~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Britney Spears-Everytime(Her zaman) Salı Haz. 16, 2009 10:25 am | |
| Depresyona girdikten sonra yaptı bu şarkıyı,Zaten kliptede nasıl hastaneye kaldırıldığını anlatıyor,çok güzel bir şarkı | |
|
.melisMJ' Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Britney Spears-Everytime(Her zaman) Salı Haz. 16, 2009 10:33 am | |
| Çok güzel şarkı... [Depresyona girdikten sonra yaptığını bilmiyordum ] | |
|
Julie. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Britney Spears-Everytime(Her zaman) Çarş. Haz. 17, 2009 6:00 pm | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Britney Spears-Everytime(Her zaman) Cuma Ağus. 07, 2009 5:01 pm | |
| Ay çok romantik bir şarkı yaa Sağol canım |
|