Misafir Misafir
| Konu: Burak Kuşcu - Söyle Biz Nasıl Bu Hale Geldik Paz Nis. 12, 2009 1:19 pm | |
| Senden bana tek hatıra Birkaç kısa mutlu an..yanında.. Kimler dur der bu yangına Kimler gelir sevgilimi almaya Sen de beni unutursun günün birinde Hadi tamam,unut ama ya görürsem seni biriyle Nasıl olur ne yaparım kalbim dayanırmı bu gidişe Erir beden,yaşanır mı bu acıyla senelerce
Dur!ağlama..ne olur ağlama Dünya yıkılsın ama sen ağlama Dur ağlama..Ne olur ağlama Bulutlar ağlasın sen ağlama
Ayrılık gönlümü ruhumu sardı Kalbime varınca beni benden aldı Daha yaşanacak ne çok şey vardı Söyle biz nasıl bu hale geldik
Sayarım ayları çok şey gitti benden Silemedim izlerini,silemem geçmişimden Gitmiyor hayalin gözlerimin önünden Söyle biz nasıl bu hale geldik
Göğsümde sancılar sanki ölmüşüm ben Bilmeden kırdıysdam inan sevdiğimden Sil o gözyaşlarını güzel gözlerinden Söyle biz nasıl bu hale geldik
Yeniden ağlama,sakın!görmeyeyim Ya da gizli ağla ki ben bilmeyeyim Bir taneydi çekti gitti meleğim Söyle biz nasıl bu hale geldik.
Geri dön ne olur ateşe atma beni Görmeden bilemezsin ne çok özledim seni Esirgeme tenimden sıcak ellerini Söyle biz nasıl bu hale geldik...
|
|
N Admin
| Konu: Geri: Burak Kuşcu - Söyle Biz Nasıl Bu Hale Geldik Paz Nis. 12, 2009 5:32 pm | |
| sağol .. | |
|
Kardi*Ka Admin
| Konu: Geri: Burak Kuşcu - Söyle Biz Nasıl Bu Hale Geldik Ptsi Nis. 13, 2009 1:15 pm | |
| | |
|
Seçil Akın Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Burak Kuşcu - Söyle Biz Nasıl Bu Hale Geldik Paz Haz. 28, 2009 4:33 pm | |
| | |
|
seLL'yn Üye
| Konu: Geri: Burak Kuşcu - Söyle Biz Nasıl Bu Hale Geldik Salı Haz. 30, 2009 12:51 pm | |
| | |
|
~Windy x] HsmFan Üyesi
| |