Misafir Misafir
| Konu: Gökhan Türkmen - Bilmezdim Paz Nis. 12, 2009 12:54 pm | |
| Kapatmıştım kalbimin kapılarını Ama sen geldin araladın Bıkmıştım bu zalim,yalan hayattan Beni sen hayata bağladın
Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi
Yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım Gecelerse arkadaşım Neredeydin bu güne dek beni bulmadın Oysa ben seni hep aradım
Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi
Bu güne dek hep keşke deyip durdum Her yeni başlangıcın sonunda Yine aynı kelime 'keşkeYanılgılar içinde büyüdüm Yanlış insanlar,yanlış yüzler,yanlış aşklar Evet kapatmıştım kalbimin kapılarını Ama sonra sen çıktın karşıma Bunu sen kalbime girince anladım İşte yeni bir başlangıç daha Ama bu sefer eminim Bu sefer keşke demeyeceğim Yıllar sonra senin için Söylediğim tek şey 'İyiki' olacak...
Bilmezdim birdaha birdaha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi
|
|
Kardi*Ka Admin
| Konu: Geri: Gökhan Türkmen - Bilmezdim Ptsi Nis. 13, 2009 1:18 pm | |
| | |
|
Seçil Akın Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Gökhan Türkmen - Bilmezdim Paz Haz. 28, 2009 4:23 pm | |
| | |
|
niLeyLove.* HsmFan Üyesi
| |